Bezoekers /

De bouw-, interieur- en tuinbeurs Bouwen Wonen Nu bezoeken

Bouwen Wonen Nu is een eigentijdse, kwaliteitsvolle beurs voor al wie denkt aan bouwen, renoveren, inrichten van interieur en tuin, of kopen van een woning. De beurs gaat jaarlijks door in het hartje Brugge en u vindt er alles van ruwbouw tot interieur en tuininrichting.

Bent u op zoek naar specifieke producten of diensten zoals milieuvriendelijke bouwmaterialen of energiebesparende verwarming- en warmwatersystemen? Nieuwsgierig naar de meest recente domotica of beveiligingsinstallaties voor woningen? Of hebt u interesse in wat de regio aanbiedt aan nieuwste trends in hedendaagse interieurinrichting en design?

Bouwen Wonen Nu biedt u een uitgebreide selectie aan regionale fabrikanten, verdelers, installateurs en gespecialiseerde vaklui, die u met ervaring en creativiteit graag bijstaan in het realiseren van uw plannen. Kom langs en ontdek de hun brede waaier aan producten en geniet van het persoonlijk contact, de directe communicatie en de service na verkoop, waar u bij een regionaal leverancier kan op rekenen.

Alle bezoekers krijgen aan de ingang gratis de KBC-woongids aangeboden.

Hebt u vragen of wenst u meer te weten? Neem dan contact met ons op via het nummer 050 33 13 13 of zend ons een mail via info@bouwenwonennu.be.