Bezoekers / Exposantenlijst

Bouwbedrijf VENS bvba

Bouwbedrijf VENS bvba
Website:
Telefoon:
051 611219
Email:
Adres:
Kortrijksteenweg 16
Gemeente:
8750 Zwevezele
Het bouwen van een eigen woning is zonder twijfel een belangrijke beslissing. Kiezen voor BOUWBEDRIJF VENS, aannemers in woningbouw en verbouwingen, betekent kiezen voor degelijkheid, ernst, veiligheid en totale waarborg. Kortom: u kiest voor ZEKERHEID op lange termijn.

Wij werken namelijk enkel op volledig traditionele wijze, aan sterk concurrentiële prijzen voor kwaliteitswerk uitgevoerd door vakkundig personeel.  Wij bouwen van water- en winddicht over gedeeltelijk tot volledig afgewerkt.  Ook enkel het realiseren van de ruwbouwwerken behoort tot onze activiteiten.  Wilt u bepaalde onderdelen van de afwerking zelf uitvoeren of wijzigingen doorvoeren tijdens de uitvoering, dan is dat steeds mogelijk.  Van een verbouwing, over een budgetwoning tot een volledig afgewerkte sleutel-op-de-deur woning, bij ons kan u steeds op een correcte dienstverlening rekenen.

Het is onze bedoeling als aannemer om u op een professionele en correcte manier te begeleiden in woningbouw en verbouwingen, waarbij wij U CENTRAAL stellen.  Wij zoeken samen met u, op een creatieve en open manier, een oplossing voor uw wensen.  Als FAMILIEBEDRIJF met ruim 200 jaar traditie en ervaring, telkens van vader op zoon, beperken wij doelbewust de omzet van onze onderneming met het oog op het verstrekken van KWALITEIT.
Als u concrete bouwplannen hebt, aarzel niet, contacteer ons.  Wij bezorgen u gratis en geheel vrijblijvend het voorontwerp van de woning die u wenst te bouwen, samen met een uitgebreide en volledige beschrijving van de gebruikte materialen en ook de vaste, definitieve prijs. 

WIJ ZIJN ERVAN OVERTUIGD DAT U BINNEN UW BUDGET NAAR UW WENSEN KUNT BOUWEN