Bezoekers / Exposantenlijst

Ixina Brugge

Ixina Brugge
Website:
Telefoon:
050/367377
Adres:
Maalse Steenweg 356
Gemeente:
8310 Sint-Kruis

PERSOONLIJK ADVIES
Bij Ixina gaat het om uw project, uw wensen, uw behoeften, uw gewoonten, uw budget.       Met ervaring, know-how en professionalisme van onze adviseurs geven wij uw droom vorm. Bovendien geniet u van een persoonlijke begeleiding gedurende heel het project.

PROFESSIONELE PLAATSING
Van opmeting tot plaatsing: uw keuken is op elk moment in de bekwame handen van onze vakmensen. Bovendien heeft elke vakman bij Ixina zijn handtekening gezet onder het kwaliteitscharter.

DE RUIMSTE KEUZE
Met meer dan 4000 mogelijke combinaties vindt u bij Ixina ongetwijfeld de keuken die u in gedachten heeft.

DUISTE KWALITEIT
Duiste degelijkheid geldt niet alleen bij auto's. Ook bij Ixina. Elke keuken verlaat onze fabriek in Duitsland pas nadat elk kleinste detail gecheckt is. Bovendien geniet u van 10 jaar garantie op alle meubels en tot 5 jaar op elektrotoestellen omdat wij 100% zeker zijn van onze hoge kwaliteit.

DUURZAAMHEID
Ixina heeft niet alleen een passie voor keukens maar ook voor de natuur. Wij kiezen enkel voor winkeluitrusting, partners en elektro die de natuur ook respecteren. Maar zonder aan comfort, kwaliteit of effiecientie in te boeten.

DE BESTE PRIJS
Wij onderhandelen altijd de beste prijs bij onze leveranciers waar u als klant rechtsreeks van geniet. Wij vinden het belangrijk onze prijzen transparant te communiceren.
Met meer dan 50 winkels is Ixina de Belgische marktleider.
Wij verwelkomen u graag in onze vestiging te Brugge Sint-Kruis op de Maalse Steenweg, n°356.