Bezoekers / Exposantenlijst

Keukens Robbelin bvba

Keukens Robbelin bvba
Telefoon:
050/64 13 96
Adres:
Oostendesteenweg 22
Gemeente:
8480 Ichtegem


Keukens bvba ROBBELIN is een familiebedrijf gelegen te Zedelgem.

Meer dan 15 jaar staan zij garant voor kwaliteit, service en een prachtige afwerking bij de plaatsing van Uw droomkeuken!!

Een mooie, betaalbare keuken, een keuken die haar glans en charme ook na jaren intensief gebruik behoudt… Precies dat was de basis waarom Keukens ROBBELIN met ILWA begon samen te werken. ILWA is een BELGISCH fabrikant die er na 75 jaar nog steeds in slaagt haar belofte waar te maken.

Samen met het vakmanschap wordt voortdurend gestreefd naar kwaliteit en klantgerichtheid. Dat verklaart meteen ook het succes van Keukens ROBBELIN. Een keuken installeren, groot of klein – design of klassiek, het blijft een behoorlijke investering. Het is dan ook geen onredelijke eis om van uw keuken een lange levensduur te verwachten. Bij Keukens ROBBELIN krijgt U waar voor uw geld. Uw keuken, volledig ontworpen naar uw persoonlijke smaak en voorzien van het allergrootste comfort… Een unieke belofte die hard gemaakt wordt door de al even unieke fabriekswaarborg van 15 jaar door ILWA.

In de toonzaal van Keukens Robbelin wordt u geholpen door Roger of Ruben, vader en zoon. De bespreking, het ontwerp, de prijsberekening, de verkoop, … Alles wordt door dezelfde personen gedaan, namelijk Roger en Ruben. Zelfs de plaatsing en de facturatie gebeurt door hen! Dit allemaal om het de klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Geen 6 verschillende diensten en 15 min doorverbonden worden aan de telefoon alvorens u bij de juiste persoon terecht komt!!

"WIJ DOEN ECHT ALLES ZELF" !!!

Naast de uitstekende kwaliteit van keukens proberen we ook voor de toestellen de betere merken voor te stellen. De hoofdmerken zijn Küppersbusch, ATAG, Electrolux en NOVY, maar we kunnen ieder merk van toestellen leveren!!! Kom gerust eens binnen voor een gesprek en oordeel zelf!!