Welkom bij Bouwen Wonen Nu

BOUWEN WONEN NU WACHT OP DE NIEUWE BEURSHAL!

Het Beursgebouw was in zo’n danig slechte staat dat het niet meer verantwoord was om het gebouw verder te gebruiken voor publieke activiteiten. Het Stadsbestuur besliste dan ook om de beurshal af te breken en op dezelfde locatie een vernieuwde, eigentijdse infrastructuur op te trekken. Ondertussen werden de krijtlijnen van het project uitgetekend en zijn al een aantal belangrijke beslissingen genomen die de vorm bepalen voor de verdere uitwerking van het dossier.

Ondertussen gingen de organisatoren van de beurs Bouwen Wonen Nu op zoek naar een ander pand om tussentijds de beurs te organiseren. Helaas, in de ruime regio Brugge is er geen enkel gebouw die ruim genoeg en praktisch bruikbaar is om een beurs als Bouwen Wonen Nu te organiseren.

Vandaar werd de beslissing genomen, met heel veel pijn in het hart, om te wachten op de nieuwe beurshal. Dan komen we naar buiten met een totaal vernieuwde beurs…..

Zodra meer nieuws bekend is delen wij u dit hier mee.

De bouw-, interieur- en tuinbeurs Bouwen Wonen Nu te Brugge biedt u alles voor het bouwen, verbouwen, kopen en inrichten van uw woning en tuin.

Van ontwerp over ruwbouw tot afwerking, interieur en tuinaanleg; nieuwbouw of verbouwing, meer dan 100 regionale fabrikanten, verdelers, installateurs en ambachtslui staan u graag bij om met hun producten, vakkennis en creativiteit uw droomwoning te realiseren.Bezoek en like ook onze facebookpagina:
http://www.merelbeke.be/free/facebook-volg-ons-button.jpg

 

 

Enkele sfeerbeelden

Laatste nieuws